Py-Maase-Ateljé

Dalarnas län

Information

441013-XXXX är organisationsnummer för företaget Py-Maase-Ateljé. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Py-Maase-Ateljé är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som Py-Maase-Ateljé finns i.

Py-Maase-Ateljé har varit registrerat sedan 1984-12-04 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1985-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Py-Maase-Ateljé så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Py-Maase-Ateljé är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Py-Maase-Ateljé är följande:

Vill ni komma i kontakt med Py-Maase-Ateljé så kan ni göra det på telefon genom 0248-40013 eller genom brev på följande adress:

Inredningsarkitekt och tecknare.

Det finns olika personer som har en koppling med Py-Maase-Ateljé och det är Jörgensen, Viveca som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,