Callin's El, Styr & Regler

Dalarnas län

Information

460316-XXXX är organisationsnummer för företaget Callin's El, Styr & Regler. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Callin's El, Styr & Regler är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som Callin's El, Styr & Regler finns i.

Callin's El, Styr & Regler har varit registrerat sedan 2000-12-21 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Callin's El, Styr & Regler så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Callin's El, Styr & Regler är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Callin's El, Styr & Regler är följande:

Vill ni komma i kontakt med Callin's El, Styr & Regler så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

El, styr och regler installtion och konsulting.

Det finns olika personer som har en koppling med Callin's El, Styr & Regler och det är Callin, Leif Arne som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,