Lerdals El och Projektering

Dalarnas län

Information

470315-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lerdals El och Projektering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lerdals El och Projektering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som Lerdals El och Projektering finns i.

Lerdals El och Projektering har varit registrerat sedan 2005-05-20 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lerdals El och Projektering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-02.

Lerdals El och Projektering är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Lerdals El och Projektering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lerdals El och Projektering så kan ni göra det på telefon genom 0248-798815 eller genom brev på följande adress:

Elprojekttering, kontroll, elinstallationer, fastighetsservice samt jord- och skogsbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Lerdals El och Projektering och det är Hindriks, Lars Anders som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,