Allfrakt Vikarbyn

Dalarnas län

Information

490527-XXXX är organisationsnummer för företaget Allfrakt Vikarbyn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allfrakt Vikarbyn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som Allfrakt Vikarbyn finns i.

Allfrakt Vikarbyn har varit registrerat sedan 1992-03-27 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-12-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allfrakt Vikarbyn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Allfrakt Vikarbyn är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Allfrakt Vikarbyn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Allfrakt Vikarbyn så kan ni göra det på telefon genom 0248-20924 eller genom brev på följande adress:

Åkerirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Allfrakt Vikarbyn och det är Knapp, Gun-Britt som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, Hedman-Stenqvist, Bengt Olof som är född 1946 och har titeln Prokurist,