Siljans Sadelmakeri

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Rättvik och Siljans Sadelmakeri är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Siljans Sadelmakeri är ett av dem. Statusen för Siljans Sadelmakeri är att Bolaget är aktivt.

Siljans Sadelmakeri är ett Enskild firma och skapades 1994-03-22. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som Siljans Sadelmakeri ska trivas.

Siljans Sadelmakeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Rättvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Sadelmakeri, nytillverkning av hästutrustning, flätning av piskor, fällsömnad, reparationer och helrenovering av begagnade hästsaker. Ändringssömnad av skinnkläder. Grövre sömnad på mattor, dynor och hundutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Siljans Sadelmakeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Siljans Sadelmakeri och det finns flera bolag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Siljans Sadelmakeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3732707.

.

De som är på något sätt har med Siljans Sadelmakeri är Karlberg, Märta Yvonne som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Siljans Sadelmakeri har 491103-XXXX som sitt organisationsnummer.