Grävservice Ola Blank

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Rättvik och Grävservice Ola Blank är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Grävservice Ola Blank är ett av dem. Statusen för Grävservice Ola Blank är att Bolaget är aktivt.

Grävservice Ola Blank är ett Enskild firma och skapades 1984-05-16. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Grävservice Ola Blank ska trivas.

Grävservice Ola Blank är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Rättvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Grävningsarbeten med traktor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grävservice Ola Blank är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Grävservice Ola Blank och det finns flera verksamheter som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Grävservice Ola Blank så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0258-10550.

.

De som är på något sätt har med Grävservice Ola Blank är Blank, Lars Olov som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Grävservice Ola Blank har 500409-XXXX som sitt organisationsnummer.