Lenåsens Elektronik och Mätteknik

Dalarnas län

Information

Lenåsens Elektronik och Mätteknik hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Lenåsens Elektronik och Mätteknik finns. I Rättvik så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. Lenåsens Elektronik och Mätteknik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Lenåsens Elektronik och Mätteknik har funnits sedan och 2005-03-31 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lenåsens Elektronik och Mätteknik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0271-50101.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Lenåsens Elektronik och Mätteknik har idag 500511-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lenåsens Elektronik och Mätteknik

Driva handel, underhåll och utveckling samt utföra installation av elektroniska produkter inom audio- och industrisektorn.

I Lenåsens Elektronik och Mätteknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Verner, Hans Örjan som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .