Moniqa's Keramikstudio

Dalarnas län

Information

500628-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Moniqa's Keramikstudio. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Moniqa's Keramikstudio är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som Moniqa's Keramikstudio finns i.

Moniqa's Keramikstudio har varit registrerat sedan 1995-10-12 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Moniqa's Keramikstudio så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Moniqa's Keramikstudio är och det finns flera verksamheter i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Moniqa's Keramikstudio är följande:

Vill ni komma i kontakt med Moniqa's Keramikstudio så kan ni göra det på telefon genom 0248-14232 eller genom brev på följande adress:

Handel med keramik och därtill hörande material såsom ugn, lera, färger, formar, penslar och verktyg.

Det finns olika personer som har en koppling med Moniqa's Keramikstudio och det är Günther, Monika Vendela Birgit som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,