Summertime

Dalarnas län

Information

Summertime hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Summertime finns. I Rättvik så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. Summertime tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Summertime har haft sedan 2008-06-12. Summertime har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Summertime så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Summertime har idag 520303-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Summertime

Handel med golf-, sport- och fritidsutrustning, kursverksamhet, konsultverksamhet. Produktion av musik, video och foto, fram- förande av musik, uthyrning, studieverksamhet, motionsverksam- het (gym). Handel med skog och snickeriarbeten.

I Summertime så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Sommar Anders Börje som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .