H.E. Best Trading

Dalarnas län

Information

520319-XXXX är organisationsnummer för verksamheten H.E. Best Trading. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H.E. Best Trading är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som H.E. Best Trading finns i.

H.E. Best Trading har varit registrerat sedan 2001-02-09 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för H.E. Best Trading så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-10.

H.E. Best Trading är och det finns flera verksamheter i Rättvik som också är .

Firmatecknare för H.E. Best Trading är följande:

Vill ni komma i kontakt med H.E. Best Trading så kan ni göra det på telefon genom 0258-10716 eller genom brev på följande adress:

Konsultering, projektering, försäljning och montering av säkerhetsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med H.E. Best Trading och det är Edling, Hans Olof som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,