Siljansringens vatten- och energiborrning, Gunnar Marits

Dalarnas län

Information

I Rättvik finns det ett Enskild firma som heter Siljansringens vatten- och energiborrning, Gunnar Marits. Det finns flera bolag som liknar Siljansringens vatten- och energiborrning, Gunnar Marits i Dalarnas län. Rättvik är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Siljansringens vatten- och energiborrning, Gunnar Marits är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-04-18 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 2003-04-14 så har Siljansringens vatten- och energiborrning, Gunnar Marits varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Siljansringens vatten- och energiborrning, Gunnar Marits och det finns fler bolag som är det i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Siljansringens vatten- och energiborrning, Gunnar Marits så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Siljansringens vatten- och energiborrning, Gunnar Marits så kan ni göra det på 0248-42057.

Borrning av vattenbrunnar och för bergvärme och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Marits, Sven Gunnar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Siljansringens vatten- och energiborrning, Gunnar Marits har 530109-XXXX som sitt organisationsnummer.