Bleckogårdens Möbelrenovering

Dalarnas län

Information

Bleckogårdens Möbelrenovering hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Bleckogårdens Möbelrenovering finns. I Rättvik så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. Bleckogårdens Möbelrenovering tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bleckogårdens Möbelrenovering har haft sedan 1995-01-01. Bleckogårdens Möbelrenovering har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bleckogårdens Möbelrenovering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3956059.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Bleckogårdens Möbelrenovering har idag 530419-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bleckogårdens Möbelrenovering

Möbelrenovering och finsnickeri.

I Bleckogårdens Möbelrenovering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindbäck, Karl Frank Olof som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .