Pellusgårdens Hälso- och Resurscenter

Dalarnas län

Information

Terapeutisk verksamhet via djupavslappningsterapi. Kurser och föreläsningar inom terapi och personlig utveckling samt försäljning och marknadsföring av hälso- och miljöprodukter. Administrativa tjänster.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pellusgårdens Hälso- och Resurscenter vars bolagstyp är Enskild firma.

I Rättvik så är Pellusgårdens Hälso- och Resurscenter ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 2002-03-22 så skapades Pellusgårdens Hälso- och Resurscenter och bolaget är har F-skattsedel Pellusgårdens Hälso- och Resurscenter har haft det sedan 2002-05-09.

Pellusgårdens Hälso- och Resurscenter är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-05-09

540307-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Rättvik.

Just nu är Pellusgårdens Hälso- och Resurscenter och det finns många bolag som är i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Pellusgårdens Hälso- och Resurscenter så går det att nå dem via telefon på 0248-17555 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pellusgårdens Hälso- och Resurscenter är Bergfelt, Urban Sven Allan som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .