Ovanmyra Gårdsmejeri

Dalarnas län

Information

540920-XXXX är organisationsnummer för företaget Ovanmyra Gårdsmejeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ovanmyra Gårdsmejeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som Ovanmyra Gårdsmejeri finns i.

Ovanmyra Gårdsmejeri har varit registrerat sedan 1996-02-23 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ovanmyra Gårdsmejeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ovanmyra Gårdsmejeri är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Ovanmyra Gårdsmejeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ovanmyra Gårdsmejeri så kan ni göra det på telefon genom 076-8347292 eller genom brev på följande adress:

Gårdsmejeri, småskalig produktion av ost och smör.

Det finns olika personer som har en koppling med Ovanmyra Gårdsmejeri och det är Mårshagen, Sten Olof Mikael som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,