Ivaresgården Utbildning och Hälsa

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Rättvik och Ivaresgården Utbildning och Hälsa är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Ivaresgården Utbildning och Hälsa är ett av dem. Statusen för Ivaresgården Utbildning och Hälsa är att Bolaget är aktivt.

Ivaresgården Utbildning och Hälsa är ett Enskild firma och skapades 2009-01-26. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ivaresgården Utbildning och Hälsa ska trivas.

Ivaresgården Utbildning och Hälsa är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Rättvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Personlig Utveckling , kursverksamhet, Coaching samtal, parsamtal, gruppsamtal, healing, samtalsterapi, kroppsterapi.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ivaresgården Utbildning och Hälsa är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Ivaresgården Utbildning och Hälsa och det finns flera bolag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Ivaresgården Utbildning och Hälsa så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-17061.

.

De som är på något sätt har med Ivaresgården Utbildning och Hälsa är Ivares, Karl-Eric som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ivaresgården Utbildning och Hälsa har 550214-XXXX som sitt organisationsnummer.