Levia Hälsovård

Dalarnas län

Information

I Rättvik finns det ett Enskild firma som heter Levia Hälsovård. Det finns flera verksamheter som liknar Levia Hälsovård i Dalarnas län. Rättvik är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Levia Hälsovård är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-06-12 och det finns flera verksamheter som är det i Dalarnas län.

Sedan 2003-10-13 så har Levia Hälsovård varit registrerat och sedan 2003-06-12 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Levia Hälsovård och det finns fler verksamheter som är det i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Levia Hälsovård så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Levia Hälsovård så kan ni göra det på 0248-20744.

Psykoterapeutisk behandling, längre och kortare terapier. Kvalificerat kontaktmannaskap, handledning, utbildning åt kommuner, landsting, privata vårdgivare och enskilda personer. Privat hemtjänst samt hushållsnära tjänster för äldre och funktionshindrade.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundmark Bergfelt, Lena Margareta som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Levia Hälsovård har 550610-XXXX som sitt organisationsnummer.