Hedlunds Trävaru Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva sågverksrörelse, trähustillverkning, uthyrning av maskiner och inventarier för träindustri och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hedlunds Trävaru Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Hedlunds Trävaru Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 1934-03-12 så skapades Hedlunds Trävaru Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hedlunds Trävaru Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hedlunds Trävaru Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556032-9277 är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är Hedlunds Trävaru Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Hedlunds Trävaru Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0258-31230 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Hedlund, Erik Christer -Hedlund, Mats Reinhold i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hedlunds Trävaru Aktiebolag är Hedlund, Erik Christer som är född 1943 och har titeln VD, Hedlund, Mats Reinhold som är född 1946 och har titeln Vice VD, Hedlund, Erik Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Mats Reinhold som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Redhe, Kjell Harry som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedlund, Sommar Birgitta Christina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Eriksson, Lars-Erik som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .