Vikarbyns Entreprenadmaskiner Aktiebolag VEMAB

Dalarnas län

Information

Vikarbyns Entreprenadmaskiner Aktiebolag VEMAB är ett bolag som finns i Rättvik. I Vikarbyns Entreprenadmaskiner Aktiebolag VEMAB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Gustav Herbert Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lisserkers, Knut Göran Harry som är född 1947 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vikarbyns Entreprenadmaskiner Aktiebolag VEMAB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vikarbyns Entreprenadmaskiner Aktiebolag VEMAB på telefon 0248-51600.

Bolaget skall driva handel med entreprenadmaskiner och utföra därmed sammanhängande service, bedriva entreprenadverksamhet huvudsakligen inom gräv- och schaktbranscherna samt bedriva handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vikarbyns Entreprenadmaskiner Aktiebolag VEMAB av bolagstypen Aktiebolag.

Vikarbyns Entreprenadmaskiner Aktiebolag VEMAB är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vikarbyns Entreprenadmaskiner Aktiebolag VEMAB innehar ej F-skattsedel och Vikarbyns Entreprenadmaskiner Aktiebolag VEMAB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vikarbyns Entreprenadmaskiner Aktiebolag VEMAB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vikarbyns Entreprenadmaskiner Aktiebolag VEMAB har 556035-5355 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.