Eric Thors Fastighetsbyrå Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Eric Thors Fastighetsbyrå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Eric Thors Fastighetsbyrå Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Eric Thors Fastighetsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Eric Thors Fastighetsbyrå Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1944-07-24. Men sedan 1991-01-01 så har Eric Thors Fastighetsbyrå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hsb-g. 3 B, 795 30, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eric Thors Fastighetsbyrå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-10227.

Rättvik arbetar för att verksamheter som Eric Thors Fastighetsbyrå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eric Thors Fastighetsbyrå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva förmedling av fast egendom samt utföra tjänster i anslutning därtill, även idka därmed förenlig verksamhet, samt bedriva auktionsverksamhet, samt försäljning av hästsportartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eric Thors Fastighetsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eric Thors Fastighetsbyrå Aktiebolag och det är följande personer, Thors, Erik Sigvard som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Thors, Hans Göran som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Eric Thors Fastighetsbyrå Aktiebolag är 556044-0256.