Aktiebolaget Vikarbyverken

Dalarnas län

Information

Aktiebolaget Vikarbyverken är ett av många företag som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Vikarbyverken finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Vikarbyverken är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-03-27.

Aktiebolaget Vikarbyverken som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1947-03-14. Men sedan 1987-01-01 så har Aktiebolaget Vikarbyverken varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Åkeriv. 8, 795 32, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Vikarbyverken så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5252525.

Rättvik arbetar för att företag som Aktiebolaget Vikarbyverken ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Vikarbyverken. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av mekaniska produkter samt att bedriva entreprenadverksamhet och där med förenlig versamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Vikarbyverken är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Vikarbyverken och det är följande personer, Hansson, Skommar Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Skommar Hans som är född 1933 och har titeln Suppleant, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Vikarbyverken är 556049-6704.