Sörlins Bokhandel Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Rättvik och Sörlins Bokhandel Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Sörlins Bokhandel Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sörlins Bokhandel Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sörlins Bokhandel Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1951-11-23. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där företaget finns i jobbar för att företag som Sörlins Bokhandel Aktiebolag ska trivas.

Sörlins Bokhandel Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Rättvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka bokhandel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sörlins Bokhandel Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Sörlins Bokhandel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Sörlins Bokhandel Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-10411.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sörlins Bokhandel Aktiebolag är Zackrisson, Ylva Viveka som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Zackrisson, Inga Lina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Sörlins Bokhandel Aktiebolag har 556056-1564 som sitt organisationsnummer.