J.E. Johanssons Fastighets Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Rättvik och J.E. Johanssons Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och J.E. Johanssons Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för J.E. Johanssons Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

J.E. Johanssons Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1954-01-19. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där företaget finns i jobbar för att företag som J.E. Johanssons Fastighets Aktiebolag ska trivas.

I Rättvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J.E. Johanssons Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är J.E. Johanssons Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med J.E. Johanssons Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med J.E. Johanssons Fastighets Aktiebolag är Johansson, Claes Anders Vilhelm som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Ingemar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

J.E. Johanssons Fastighets Aktiebolag har 556059-0324 som sitt organisationsnummer.