Spegels Hemslöjd Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556060-8951 är organisationsnummer för bolaget Spegels Hemslöjd Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Spegels Hemslöjd Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Spegels Hemslöjd Aktiebolag finns i.

Spegels Hemslöjd Aktiebolag har varit registrerat sedan 1955-02-16 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Spegels Hemslöjd Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Spegels Hemslöjd Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Spegels Hemslöjd Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sanfridson, Per Ingvar -Stridsberg, Anna Klara

Vill ni komma i kontakt med Spegels Hemslöjd Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0248-13530 eller genom brev på följande adress:
Storg. 1, 795 30, Rättvik

Bolaget skall driva handel med hemslöjdsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Spegels Hemslöjd Aktiebolag och det är Sanfridson, Per Ingvar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stridsberg, Anna Klara som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Spets, Hans Olof som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Torstensson, Hans Erik som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor