Bygg Aktiebolaget Sold

Dalarnas län

Information

556062-1079 är organisationsnummer för bolaget Bygg Aktiebolaget Sold. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bygg Aktiebolaget Sold är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Bygg Aktiebolaget Sold finns i.

Bygg Aktiebolaget Sold har varit registrerat sedan 1955-10-25 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bygg Aktiebolaget Sold så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bygg Aktiebolaget Sold är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bygg Aktiebolaget Sold är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bygg Aktiebolaget Sold så kan ni göra det på telefon genom 0248-10020 eller genom brev på följande adress:
Faluv. 38, 795 35, Rättvik

Bolaget skall driva byggandsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bygg Aktiebolaget Sold och det är Sold, Gunnar som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Sold, Ingrid Margareta som är född 1928 och har titeln Suppleant, Berglund, Erik Arne Henry som är född 1955 och har titeln Revisor, Mora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,