Kulören Fastighets Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556062-2994 är organisationsnummer för verksamheten Kulören Fastighets Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kulören Fastighets Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Kulören Fastighets Aktiebolag finns i.

Kulören Fastighets Aktiebolag har varit registrerat sedan 1955-11-21 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kulören Fastighets Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Kulören Fastighets Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kulören Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kulören Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0248-10950 eller genom brev på följande adress:
Faluv. 2 A, 795 35, Rättvik

Bolaget ska bedriva förvärv coh förvaltning av fast och lös egendom, förvärva maskiner och verktyg för uthyrning, handla med färg, tapeter och golv, försäljning av hälsoprodukter och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kulören Fastighets Aktiebolag och det är Tysk, Olof Gunnar som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Tysk, Sven-Olof som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nordkvist, Lars Erik Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,