Rättviks Pälsdjur Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556066-5050 är organisationsnummer för verksamheten Rättviks Pälsdjur Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rättviks Pälsdjur Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Rättviks Pälsdjur Aktiebolag finns i.

Rättviks Pälsdjur Aktiebolag har varit registrerat sedan 1958-04-12 och det finns flera verksamheter i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rättviks Pälsdjur Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Rättviks Pälsdjur Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rättviks Pälsdjur Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Rättviks Pälsdjur Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0248-10272 eller genom brev på följande adress:
Domarbacksv. 3, 795 32, Rättvik

Bolaget skall driva pälsdjursverksamhet, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rättviks Pälsdjur Aktiebolag och det är Hansson, Jönslars Bror Rune som är född 1929 och har titeln VD, Hansson, Jönslars Bror Rune som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönslars, Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönslars, Per Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Jönslars Stig Roland som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln RevisorLind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,