Röjeråsens Invest & Fastighets Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Röjeråsens Invest & Fastighets Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Röjeråsens Invest & Fastighets Aktiebolag finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Röjeråsens Invest & Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Röjeråsens Invest & Fastighets Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Röjeråsens Invest & Fastighets Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Röjeråsens Invest & Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Berg Olles v. 8, 795 32, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0248-51600.

Rättvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Röjeråsens Invest & Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Röjeråsens Invest & Fastighets Aktiebolag har idag 556123-7974 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Röjeråsens Invest & Fastighets Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta aktie, andra värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Röjeråsens Invest & Fastighets Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Gustav Herbert Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lisserkers, Knut Göran Harry som är född 1947 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .