R.S.T. Kalktransporter Aktiebolag

Dalarnas län

Information

I Dalarnas län så finns R.S.T. Kalktransporter Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Rättvik här finns det många olika Aktiebolag. R.S.T. Kalktransporter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Dalarnas län. Rättvik jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Dalarnas län gör att företag trivs där.

R.S.T. Kalktransporter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556130-2422.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0248-42255 alternativt besöka eller skicka post till R.S.T. Kalktransporter Aktiebolag på följande adress Kärvsåsens Byv. 16, 795 96, Boda Kyrkby.

R.S.T. Kalktransporter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I R.S.T. Kalktransporter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Soling, Mats Jonny som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Wester, Kerstin Ingegerd som är född 1959 och har titeln Suppleant . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra transporter och därmed förenlig verksamhet, samt handel med värdepapper.