Roland Petterssons Bil Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Rättvik och Roland Petterssons Bil Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Roland Petterssons Bil Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Roland Petterssons Bil Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Roland Petterssons Bil Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1969-12-29. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där företaget finns i jobbar för att företag som Roland Petterssons Bil Aktiebolag ska trivas.

Roland Petterssons Bil Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Rättvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med bilar och biltillbehör samt utföra service i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Roland Petterssons Bil Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Roland Petterssons Bil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Roland Petterssons Bil Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-51600.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Roland Petterssons Bil Aktiebolag är Pettersson, Gustav Herbert Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lisserkers, Knut Göran Harry som är född 1947 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Roland Petterssons Bil Aktiebolag har 556131-8964 som sitt organisationsnummer.