Bengt Werpers Åkeri Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bengt Werpers Åkeri Aktiebolag är en verksamhet som finns i Rättvik. I Bengt Werpers Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Werpers, Bengt Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordlund, Ulf Börje som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Werpers Dahl, Karin Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Werpers, Erik Lennart som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bengt Werpers Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bengt Werpers Åkeri Aktiebolag på telefon 0248-12421.

Bolaget ska bedriva åkerirörelse samt återvinning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bengt Werpers Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bengt Werpers Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bengt Werpers Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bengt Werpers Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bengt Werpers Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Werpers Dahl, Karin Maria -Werpers, Bengt Andreas -Werpers, Erik Lennart

Bengt Werpers Åkeri Aktiebolag har 556132-2115 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.