Ehrlings Värme & Sanitet Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall utföra VVS-installationer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ehrlings Värme & Sanitet Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Ehrlings Värme & Sanitet Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 1970-04-21 så skapades Ehrlings Värme & Sanitet Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ehrlings Värme & Sanitet Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ehrlings Värme & Sanitet Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1970-01-01

556135-0348 är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är Ehrlings Värme & Sanitet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Ehrlings Värme & Sanitet Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0248-10656 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ehrlings Värme & Sanitet Aktiebolag är Ehrling, Lars Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lust Ehrling, Edit Marita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .