R Nord Transport AB

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva landsvägsbundna transporter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för R Nord Transport AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är R Nord Transport AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 1971-08-23 så skapades R Nord Transport AB och verksamheten är har F-skattsedel R Nord Transport AB har haft det sedan 2007-04-12.

R Nord Transport AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556149-9301 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Rättvik.

Just nu är R Nord Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med R Nord Transport AB så går det att nå dem via telefon på 0258-10652 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nissas, Ulla Birgitta -Nord, Rolf Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom R Nord Transport AB är Nissas, Ulla Birgitta som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Nord, Rolf Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nissas, Bettan Elisabeth Birgitta som är född 1972 och har titeln Suppleant, Berglund, Erik Arne Henry som är född 1955 och har titeln Revisor, Mora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .