Auto-Delar Göte A. Andersson Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av biltillbehör och reservdelar för motorfordon samt äga och förvalta fastighet och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Auto-Delar Göte A. Andersson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Auto-Delar Göte A. Andersson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 1971-08-26 så skapades Auto-Delar Göte A. Andersson Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Auto-Delar Göte A. Andersson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Auto-Delar Göte A. Andersson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1970-01-01

556150-1221 är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är Auto-Delar Göte A. Andersson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Auto-Delar Göte A. Andersson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0248-51210 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Auto-Delar Göte A. Andersson Aktiebolag är Andersson, Karl Algot Göte som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson Jones, Ewa B J som är född 1952 och har titeln Suppleant, Andersson, Gudmunds Birgitt Anna som är född 1934 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.