Andys Bilfrakt Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Andys Bilfrakt Aktiebolag är ett av många företag som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Andys Bilfrakt Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Andys Bilfrakt Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1971-10-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Andys Bilfrakt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-13220.

Rättvik arbetar för att företag som Andys Bilfrakt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Andys Bilfrakt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva transport av bilar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Andys Bilfrakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Kent Björn Morgan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Andys Bilfrakt Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Kent Björn Morgan som är född 1946 och har titeln VD, Andersson, Kent Björn Morgan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dyrsmeds, Alf Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anita Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Andys Bilfrakt Aktiebolag är 556152-0585.