Primo Kläder Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av kläder och modevaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Primo Kläder Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Primo Kläder Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 1971-11-08 så skapades Primo Kläder Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Primo Kläder Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Primo Kläder Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556153-1418 är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är Primo Kläder Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Primo Kläder Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0248-10060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Primo Kläder Aktiebolag är Johansson, Svante Karl Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sparf Johansson, Agneta Maria som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nordkvist, Lars Erik Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .