Dala Guldsmide Aktiebolag

Dalarnas län

Information

556160-2888 är organisationsnummer för bolaget Dala Guldsmide Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dala Guldsmide Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Rättvik som är den kommunen som Dala Guldsmide Aktiebolag finns i.

Dala Guldsmide Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-03-09 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dala Guldsmide Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Dala Guldsmide Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Rättvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dala Guldsmide Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Dala Guldsmide Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0248-10075 eller genom brev på följande adress:
Knihsg. 2, 795 31, Rättvik

Bolaget skall bedriva detaljhandel i guldsmedsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dala Guldsmide Aktiebolag och det är Gustavsson, Lissel Bernt Inge Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson, Lissel Erik Mattias som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Lissel Eva Catrin som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Sens Gustavsson, Lissel Karin Marg. som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Leksell, Karin Majvor som är född 1961 och har titeln Revisor, Borgert Isaks, Lisa Maria Victoria som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantLR Revision Falun/Leksand AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,