ENÅ-Gruppen Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva konsultation inom företagsledning och konsultation och mätverksamhet inom byggnads- och anläggningssektorn, psykologi, sjukvård, sjukgymnastik, psykoterapi, handel och avelsverksamhet och tävlingsverksamhet med travhästar, handel med glass, konfektyr, kläder och andra konsumtionsvaror, handel med elektronik, datorer och dataprogram samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ENÅ-Gruppen Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är ENÅ-Gruppen Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 1973-07-09 så skapades ENÅ-Gruppen Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel ENÅ-Gruppen Aktiebolag har haft det sedan 2008-09-11.

ENÅ-Gruppen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556182-2379 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Rättvik.

Just nu är ENÅ-Gruppen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med ENÅ-Gruppen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0248-10450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom ENÅ-Gruppen Aktiebolag är Tholén, Bengt Olov som är född 1944 och har titeln VD, Tholén, Bengt Olov som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Tholén, Anna Ulrika som är född 1970 och har titeln Suppleant, Tholén, Eva Katarina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Tholén, Mats Olov som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln RevisorLind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .