Optileks Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall driva optisk industri- och handelsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Optileks Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Optileks Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 1975-11-06 så skapades Optileks Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Optileks Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Optileks Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1975-01-01

556190-7576 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Rättvik.

Just nu är Optileks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Optileks Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0248-13355 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -Nääs, Jones Jerk Henrik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Optileks Aktiebolag är Nääs, Jones Jerk Henrik som är född 1973 och har titeln Extern VD, Jansson, Karl Åke Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Ing-Mari som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Angbjär, Nils Erik som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.