Byggnadsfirma Karls & Svens Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Byggnadsfirma Karls & Svens Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Byggnadsfirma Karls & Svens Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Byggnadsfirma Karls & Svens Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Byggnadsfirma Karls & Svens Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1979-10-11. Men sedan 1980-01-01 så har Byggnadsfirma Karls & Svens Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Berg Olles v. 4, 795 32, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggnadsfirma Karls & Svens Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-798877.

Rättvik arbetar för att verksamheter som Byggnadsfirma Karls & Svens Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byggnadsfirma Karls & Svens Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byggnadsfirma Karls & Svens Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggnadsfirma Karls & Svens Aktiebolag och det är följande personer, Svens, Per Olov som är född 1966 och har titeln VD, Svens, Per Olov som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svens, Hans-Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericson, Ella Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Byggnadsfirma Karls & Svens Aktiebolag är 556201-5379.