Bo Anderssons Åkeri Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bo Anderssons Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Bo Anderssons Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bo Anderssons Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bo Anderssons Åkeri Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1979-10-31. Men sedan 1980-01-01 så har Bo Anderssons Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Dalfors Göringsv. 3, 790 70, Furudal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bo Anderssons Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0258-40017.

Rättvik arbetar för att verksamheter som Bo Anderssons Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bo Anderssons Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall utföra godstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bo Anderssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Bo Alvar -Andersson, Bo Jerker Ordförande saknas..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bo Anderssons Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Bo Alvar som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Jerker som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sevelin, Carin Marie som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johansson, Bror Erik Rune som är född 1947 och har titeln Revisor, Rune Johansson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bo Anderssons Åkeri Aktiebolag är 556201-7565.