Rättviks Golfby Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Rättviks Golfby Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Rättviks Golfby Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rättviks Golfby Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Rättviks Golfby Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1981-01-26. Men sedan 1981-01-01 så har Rättviks Golfby Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hedslundsv. 15, 795 32, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rättviks Golfby Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-51030.

Rättvik arbetar för att verksamheter som Rättviks Golfby Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rättviks Golfby Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt bedriva stuguthyrning ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rättviks Golfby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rättviks Golfby Aktiebolag och det är följande personer, Söderman, Per Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Fred Karl Axel som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Stina Alice som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlund, Claes Einar Ingemarsson som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Åker, Monica Gunilla som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor.Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rättviks Golfby Aktiebolag är 556208-3187.