Rättviks Sko Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Rättviks Sko Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Rättviks Sko Aktiebolag finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rättviks Sko Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Rättviks Sko Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rättviks Sko Aktiebolag har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rättviks Sko Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 14 A, 795 30, Rättvik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0248-10056.

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rättviks Sko Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rättviks Sko Aktiebolag har idag 556214-7446 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Rättviks Sko Aktiebolag

Bolaget skall bedriva skodetaljhandelsförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Rättviks Sko Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkerström, Jan-Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerström, Märta Anita Elisabeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Åhlberg, Mats Bertil som är född 1947 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .