Rättviks Transport Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt bilverkstad innefattande reparationer av personbilar, traktorer och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rättviks Transport Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är Rättviks Transport Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 1982-08-27 så skapades Rättviks Transport Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Rättviks Transport Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Rättviks Transport Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1983-01-01

556220-0062 är organisationsnummret för företaget som finns i Rättvik.

Just nu är Rättviks Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med Rättviks Transport Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0248-40015 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rättviks Transport Aktiebolag är Karlberg, Karl-Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gruvris, Christer som är född 1978 och har titeln Suppleant, Gilljam, Jan Patrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Berglund, Erik Arne Henry som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Mora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .