Elirab Hedman & Co Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Rättvik och Elirab Hedman & Co Aktiebolag är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många företag där och Elirab Hedman & Co Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Elirab Hedman & Co Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Elirab Hedman & Co Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-10-06. Det finns flera olika företag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där företaget finns i jobbar för att företag som Elirab Hedman & Co Aktiebolag ska trivas.

Elirab Hedman & Co Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Rättvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva elektromekanisk och bilmekanisk verkstadsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elirab Hedman & Co Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Elirab Hedman & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Elirab Hedman & Co Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-10818.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Elirab Hedman & Co Aktiebolag är Hedman, Toivo Evald som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sommar, Gill Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Berglund, Erik Arne Henry som är född 1955 och har titeln Revisor, Mora Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Elirab Hedman & Co Aktiebolag har 556221-4279 som sitt organisationsnummer.