Olof Bergs Trafik Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Olof Bergs Trafik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som Olof Bergs Trafik Aktiebolag finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Olof Bergs Trafik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Olof Bergs Trafik Aktiebolag som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 1982-11-02. Men sedan 1983-01-01 så har Olof Bergs Trafik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Berg Olles v. 1, 795 32, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Olof Bergs Trafik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-10027.

Rättvik arbetar för att verksamheter som Olof Bergs Trafik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Olof Bergs Trafik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Bolaget skall driva åkeri, lastbils- och busstrafik för gods- och personbefordran samt handel med grus och sand, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Olof Bergs Trafik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Olof Bergs Trafik Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Pipar Erik Olov som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Pipar Erik Anders som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Pipar Nils Börje som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Hans Göran som är född 1945 och har titeln Revisor, Aspling, Sven Per Björn som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Olof Bergs Trafik Aktiebolag är 556222-3304.