Biltjänst, Olle Gruvris Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Biltjänst, Olle Gruvris Aktiebolag är ett bolag som finns i Rättvik. I Biltjänst, Olle Gruvris Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gruvris, Erik Per Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gruvris, Per Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Guje Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Hagberg, Barbro Ulrika som är född 1965 och har titeln Revisor, Lind, Lars Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Biltjänst, Olle Gruvris Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Biltjänst, Olle Gruvris Aktiebolag på telefon 0248-10531.

Bolaget skall bedriva bilreparationer, bilbärgning, försäljning av bilar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Biltjänst, Olle Gruvris Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Biltjänst, Olle Gruvris Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Dalarnas län och Rättvik arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Biltjänst, Olle Gruvris Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Biltjänst, Olle Gruvris Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Biltjänst, Olle Gruvris Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gruvris, Erik Per Olov -Gruvris, Per Magnus -Norén, Guje Margareta

Biltjänst, Olle Gruvris Aktiebolag har 556236-8588 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Dalarnas län.