Lidells Skogstransporter Aktiebolag

Dalarnas län

Information

Lidells Skogstransporter Aktiebolag hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Lidells Skogstransporter Aktiebolag finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lidells Skogstransporter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lidells Skogstransporter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lidells Skogstransporter Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lidells Skogstransporter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Röjeråsen 245, 795 95, Vikarbyn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0248-21017.

Rättvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lidells Skogstransporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lidells Skogstransporter Aktiebolag har idag 556256-6819 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lidells Skogstransporter Aktiebolag

Bolaget skall utföra skogstransporter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lidells Skogstransporter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lidell, Erik Bertil som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lidell, John Bertil som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidell, Rut Alice som är född 1941 och har titeln Suppleant, Boggby, Kjell Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, LR Redovisning Revision Mora AB som är född och har titeln Revisor, .