Gunnar Prefab AB

Dalarnas län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Rättvik och Gunnar Prefab AB är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Gunnar Prefab AB är ett av dem. Statusen för Gunnar Prefab AB är att Bolaget är aktivt.

Gunnar Prefab AB är ett Aktiebolag och skapades 1985-10-09. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gunnar Prefab AB ska trivas.

Gunnar Prefab AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Rättvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av prefabricerad betongprodukteroch därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gunnar Prefab AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Gunnar Prefab AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Gunnar Prefab AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-13130.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Englund, Bo Gunnar -Englund, Monica Hildur Agneta Maria.

De som är på något sätt har med Gunnar Prefab AB är Englund, Bo Gunnar som är född 1941 och har titeln VD, Englund, Bo Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund Mårten, Anna Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Karin Monica som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Monica Hildur Agneta Maria som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Glad, Anders Daniel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantBlumenberg, Leif Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Gunnar Prefab AB har 556265-6677 som sitt organisationsnummer.