AB Karl Hedin Rättvik

Dalarnas län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av emballage i trä, sågade och hyvlade trävaror, försäljning av byggmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Karl Hedin Rättvik vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Rättvik så är AB Karl Hedin Rättvik ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Dalarnas län så finns det ännu fler.

Rättvik arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Rättvik och i Dalarnas län. Redan 1986-02-18 så skapades AB Karl Hedin Rättvik och bolaget är har F-skattsedel AB Karl Hedin Rättvik har haft det sedan 1994-01-01.

AB Karl Hedin Rättvik är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-25

556272-4988 är organisationsnummret för bolaget som finns i Rättvik.

Just nu är AB Karl Hedin Rättvik Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Dalarnas län

Vill ni komma i kontakt med AB Karl Hedin Rättvik så går det att nå dem via telefon på 0248-13020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedin, Karl -Salling, Per-Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Karl Hedin Rättvik är Salling, Per-Olof som är född 1952 och har titeln VD, Salling, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wigert, Ann Charlotte Birgitta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .