Dabbene AB

Dalarnas län

Information

Dabbene AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Dabbene AB finns. I Rättvik så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dabbene AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Dabbene AB har haft sedan 1994-01-01. Dabbene AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Dabbene AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Västbjörka 145, 795 95, Vikarbyn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6669900.

Rättvik arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler företag.

Idag är Dabbene AB Privat, ej börsnoterat.

Dabbene AB har idag 556280-7593 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Dabbene AB

Bolaget skall tillhandahålla företagsekonomisk rådgivning och bokföring samt bedriva snickeriverksamhet och utföra ombyggnationer och reparationer av fastigheter. Bolaget skall vidare äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt fastigheter och idka därmed förenlig verksamhet.

I Dabbene AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Danielsson, Per-Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Hans Ivar som är född 1932 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Maria som är född 1968 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .